Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Dreams kan prøves gratis på PlayStation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man vet noe spesielt er i vente når Media Molecule lager spill, og de fleste av Dreams' anmeldelser viser at det nyeste spillet deres ikke er et unntak. Dessverre er ofte spesielle spill vanskelige å markedsføre, få mange teoriserte at Sony ville slippe en begrenset utgave av spillet gratis til PlayStation Plus-medlemmer eller noe lignende som fikk enda flere til å forstå hvor kult spillet er. Nå har vi fått et lignende alternativ.

Dreams har nemlig fått en såkalt Trial-utgave på PlayStation Store. Denne lar deg prøve et lite utvalg av de fantastiske kreasjonene både Media Molecule og spillerne selv har skapt, deler av den fascinerende historiemodusen Art's Dream og de mest grunnleggende opplæringsdelene.

Om denne smakebiten gir deg lyst på mer kan du få hele Dreams 90 kroner billigere frem til den 6. mai siden det nå koster kun 289 kroner. Som du forhåpentligvis forstår av anmeldelsen min er dette helt klart verdt å ta nytte av.

Dreams

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content