Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Driveclub Bikes kan lastes ned nå!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Driveclub hadde en del tekniske problemer i starten, men etter noen oppdatering ble de fleste fornøyde med resultatet. Grafikken var utrolig imponerende og fartsfølelsen satt som et skudd. Først kan du begynne å se for deg dette med motorsykler, for deretter å gå til PlayStation Store og laste ned fantasien din.

På PlayStations Paris Games Week-konferanse hadde nemlig Evolution Studios gleden av å annonsere at Driveclub Bikes kan lastes ned med en gang konferansen er over. Du trenger ikke å ha det originale Driveclub-spillet heller siden Driveclub Bikes er en selvstendig utvidelse som byr på en ny turne, nye utfordringer og noen av verdens mest populære motorsykkel-merker.

HQ

Relaterte tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært på kjøretur gjennom Sogn og Fjordane, og satt karakter på opplevelsen.

2
Sony dreper Driveclub

Sony dreper Driveclub

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått over tre år siden Evolution Studios, utviklerne av Driveclub, ble lagt ned av Sony og gikk til Codemasters, så det var vel bare et spørsmål om tid før dagens...

2
Siste oppdatering ute til Driveclub

Siste oppdatering ute til Driveclub

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Evolution Studios er utvikleren som stod bak det smått beryktede Driveclub til Playstation 4. Spillet ble til slutt sluppet, og det er et godt spill, men utvikleren måtte...Loading next content