Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Driveclub blir enda mer realistisk i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er vel ingen hemmelighet at Driveclub hadde sine problemer i starten. Særlig nettverksproblemer ødela for det mange håpet ville bli "en ny Gran Turismo". Siden den gang har Evolution Studios jobbet knallhardt for å rette på inntrykket, og de stopper ikke etter 15 måneder.

I februar kommer nemlig en helt ny modus til spillet. Man trenger ikke å ha spillt mange videospill for å forstå hva den nye Hardcore-modusen går ut på. Paul Rustchynsky, "game director" på Driveclub sier at all assistanse er slått av, og dermed er alt opp til kjøreferdighetene dine.

Med imponerende grafikk og ingen kunstig hjelp mangler vi vel bare Playstation VR for å øvelseskjøre innendørs? Et eksempel på hvordan modusen blir ser du under.

HQ

Relaterte tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært på kjøretur gjennom Sogn og Fjordane, og satt karakter på opplevelsen.

2
Sony dreper Driveclub

Sony dreper Driveclub

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått over tre år siden Evolution Studios, utviklerne av Driveclub, ble lagt ned av Sony og gikk til Codemasters, så det var vel bare et spørsmål om tid før dagens...

2
Siste oppdatering ute til Driveclub

Siste oppdatering ute til Driveclub

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Evolution Studios er utvikleren som stod bak det smått beryktede Driveclub til Playstation 4. Spillet ble til slutt sluppet, og det er et godt spill, men utvikleren måtte...Loading next content