Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Driveclub har 60fps på Playstation VR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert har fått med deg vil det slippes en virtual reality-versjon av Driveclub til Sonys Playstation VR. Nå forteller spillregissør Paul Rustchynsky via Twitter at det vil kjøre med 60 bilder i sekundet. Spillet har blitt optimalisert "across the board to make this possible", som han selv skriver.

Det er fortsatt ikke klart om Driveclub VR slippes som en separat tittel, en oppdatering eller begge deler når det lanseres.

HQ
DriveclubDriveclub

Relaterte tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært på kjøretur gjennom Sogn og Fjordane, og satt karakter på opplevelsen.

2
Sony dreper Driveclub

Sony dreper Driveclub

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått over tre år siden Evolution Studios, utviklerne av Driveclub, ble lagt ned av Sony og gikk til Codemasters, så det var vel bare et spørsmål om tid før dagens...

2
Siste oppdatering ute til Driveclub

Siste oppdatering ute til Driveclub

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Evolution Studios er utvikleren som stod bak det smått beryktede Driveclub til Playstation 4. Spillet ble til slutt sluppet, og det er et godt spill, men utvikleren måtte...Loading next content