Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Driveclub oppdateres fortsatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony og Evolution Studion fortsetter å satse på Driveclub. For bare noen uker siden, under Paris Games Week, fikk vi tilgang til et nytt tillegg bestående av motorsykler. Nå har dessuten Paul Rustchynsky fra utvikler Evolution skrevet på Twitter at det kommer en ny oppdatering i desember. Denne vil åpne for muligheten for deformerte dekk.

På Twitter kunne han også fortelle at det kommer nye nye baner til året, så du som spiller Driveclub har fortsatt mye godt i vente.

Driveclub

Relaterte tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært på kjøretur gjennom Sogn og Fjordane, og satt karakter på opplevelsen.

2
Sony dreper Driveclub

Sony dreper Driveclub

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått over tre år siden Evolution Studios, utviklerne av Driveclub, ble lagt ned av Sony og gikk til Codemasters, så det var vel bare et spørsmål om tid før dagens...

2
Siste oppdatering ute til Driveclub

Siste oppdatering ute til Driveclub

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Evolution Studios er utvikleren som stod bak det smått beryktede Driveclub til Playstation 4. Spillet ble til slutt sluppet, og det er et godt spill, men utvikleren måtte...Loading next content