Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Dropper Battlefield 1943 til PC

Vil fokusere på Battlefield 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-eierne har ventet lenge på sin utgave av Battlefield 1943. Men nå er det ingen grunn til å vente lenger, da Dice-sjef Karl Magnus Troedsson nylig bekreftet at spillet ikke vil komme på PC likevel.

Avsløringen kom på den offisielle Battlefield-bloggen, der Troedsson forklarte at selskapet heller vil bruke tiden på Battlefield 3. Det vil si at PC-versjonene av både Battlefield 1943 og samarbeidsutvidelsen Onslaught til Battlefield: Bad Company 2 har blitt droppet.

Troedsson sier:

- Vi vet at flere av dere har ventet på PC-utgavene av Battlefield 1943 og Battlefield: Bad Company 2 Onslaught. Nå må jeg dessverre meddele at disse titlene er avlyst, da vi vil fokusere på Battlefield 3 i stedet for å gi dere den beste spillopplevelsen vi kan. Vi er sikre på at dette vil gjøre Battlefield 3 vil løfte opplevelsen på alle plattformer, PC inkludert.

Battlefield 1943

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content