Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warplanes

Du kan få Iron Maiden sin Spitfire i World of Warplanes

Lås opp flyet i spillet, og få Eddie som pilot.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra i dag av, og frem til 13. august, kan du delta i en rekke maraton i World of Warplanes, hvor den ultimate premien er en in-game-variant av Iron Maiden sin Spitfire. Bandet bruker en replika av en Supermarine Spitfire Mk Vb IM, en britisk Tier VI Fighter, som en prop på sin nye turné, og nå kan du låse opp dette flyet i World of Warplanes, med bandets maskot, Eddie, som pilot.

Dette er bare en del av samarbeidet mellom Iron Maiden og World of Warplanes; Bruce Dickinson har også gitt ut en serie med videoer hvor han presenterer klassiske krigsfly. Serien avsluttes denne måneden, og du kan se den første episoden her hos oss. Resten finner du på Youtube.

HQ
World of Warplanes
World of WarplanesWorld of Warplanes
World of WarplanesWorld of Warplanes

Relaterte tekster

4
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

Wargaming.net spinner videre på World of Tanks-suksessen, og tar kampen bokstavelig talt til himmels. Vi har prøvd oss som piloter i en verden full av krigsfly...

0
World of Warplanes får dato

World of Warplanes får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter monstersuksessen World of Tanks (som for øvrig er på vei til Xbox 360) satser utviklerne hos Wargaming på å gjenta suksessen med World of Warplanes. En grundig beta...Loading next content