Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Du kan ikke videreføre progresjonen din fra Spider-Man på PS4 til PS5-remasteren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

2018 var et fantastisk år for PlayStation 4-fansen, for da fikk vi flere knallbra spill, deriblant Insomniac Games' Spider-Man. PlayStation 5 lanseres i Europa 19. november, og da kommer også en remaster av Spider-Man samtidig som det nye Spider-Man: Miles Morales.

For øyeblikket er remasteren kun tilgjengelig for de som forhåndsbestiller Miles Morales Ultimate Edition, som inkluderer både Spider-Man: Miles Morales og Spider-Man Remastered (med all DLC). Men det er en hake: du kan ikke videreføre progresjonen din fra PS4-versjonen til Remasteren og fortsette der du slapp. Dette er blitt bekreftet av Insomniac Games på Twitter.

Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content