Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Trek Online

Du kan lage en modell av Star Trek Online-skipet ditt

Mixed Dimensions tilbyr et utvalg av muligheter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Perfect World Entertainment og Cryptic Studios har kunngjort at det nå er mulig å printe 3D-modeller av skipene i Star Trek Online, og partnerskapet deres med Mixed Dimensions gjør at spillere kan logge seg inn i spillet og bestille en modell av favorittskipene sine. Modellene har en startpris på $200.

Spillere kan laste opp skipene sine direkte til GamePrint-nettsiden, og de blir produsert med Gameprint-teknologien til Mixed Dimensions, som kombinerer 3D-printing med håndverk. Det finnes tre valg når du skal bestille en modell: Primer -en umalt versjon av modellen for $200, Single-Colour - du får skipet ditt malt i enten svart, gull, sølv eller bronse for $225 og Collectible - premium modell i full farge, med detaljert skyggelegging og "exceptional artistry" for $350.

Prisene kan variere avhengig av størrelsen på skipet og hvor mye tilpasninger det er på det, men du får med en eksklusiv base som skipet kan stå på.

Hvis du ikke har PC-versjonen av spillet, men veldig gjerne har lyst på et skip likevel, da har vi gode nyheter. For Mixed Dimensions kommer til å lage modeller av de 20 mest populære skipene i spillet og selge dem om ikke så altfor lenge.

Er skipet ditt verdt å lage en modell av?

Star Trek Online
Star Trek Online
Star Trek Online

Relaterte tekster

0
Se to timer med Star Trek Online

Se to timer med Star Trek Online

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I fjor dundret Star Trek Online omsider ut på både Playstation 4 og Xbox One etter å ha vært tilgjengelig på PC i mer enn seks år. Spillerbasen vokste raskt, og nå er...

0
GR Live i dag: Star Trek Online

GR Live i dag: Star Trek Online

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I fjor dundret Star Trek Online omsider ut på både Playstation 4 og Xbox One etter å ha vært tilgjengelig på PC i mer enn seks år. Spillerbasen vokste raskt, og nå er...Loading next content