Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Captain Toad: Treasure Tracker

Du kan laste ned Captain Toad-demoen til Switch nå

Bare tre uker igjen til vi får et gjensyn med den sjarmerende kapteinen på Switch og 3DS.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av de søteste, mest sjarmerende, og vel-designede spillene til Wii U var Captain Toad: Treasure Tracker, så at vi nå får en oppusset utgave til Nintendo Switch og 3DS den 13. juli er veldig godt mottatte nyheter. Og om du vil prøve ut sjarmen før du kjøper den kan du laste ned en gratis demo-utgave av spillet som er ute på Nintendo eShop nå.

Spillet, et prosjekt på si fra skaperne bak Super Mario Galaxy/3D World/Odyssey - Nintendo EAD Tokyo - ble inspirert av det japanske konseptet "hakoniwa" (miniatyrhage), og byr på over 70 nivåer fullstappet av små hemmeligheter, snedige perspektiv-triks, og rett og slett trivelig plattforming.

Den nye utgaven inkluderer nivåer inspirert av blant annet Cascade Kingdom, Metro Kingdom, og Luncheon Kingdom fra Super Mario Odyssey, som kan låses opp enten ved vanlig spill eller, om du føler for å ta en snarvei, ved å bruke en kompatibel amiibo. I tillegg kan Nintendo Switch-utgaven by på 1080p oppløsning med 60 FPS og muligheten til å styre spillet ved å bruke Joy-Con-kontrolleren som en pointer, mens du kan få innlevende 3D-effekter på Nintendo 3DS.

Om du er solgt allerede kan du forhåndslaste Captain Toad: Treasure Tracker så du har det klart til spilldatoen, siden det allerede er tilgjengelig til den nette sum av €39,99- på Nintendo eShop.

Og hvis du vil vite mer før du kjøper så kanskje anmeldelsen vår av Wii U-utgaven kan overbevise deg.

Captain Toad: Treasure Tracker
HQ

Relaterte tekster

1
Captain Toad: Treasure TrackerScore

Captain Toad: Treasure Tracker

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Toad har i 30 år vært prinsesseerstatning, sidekick og kanonføde for Mario-brødrene. Men hvordan klarer han seg som kaptein for sitt eget spill?

1
Derfor kan ikke Captain Toad hoppe

Derfor kan ikke Captain Toad hoppe

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle som noen gang har spilt høydepunkter som New Super Mario Bros eller Super Mario 3D World vet at Toad-figurene er kapable til å hoppe høyt, men i Captain Toad:...Loading next content