Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Du kan nå se repriser av profesjonelle kamper i Rainbow Six: Siege via tittelens Match Replay-system

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft tilføyde nylig funksjonen Match Replay til Rainbow Six: Siege, så spilleren å kan se repriser av tidligere kamper med diverse verktøy og vinkler. Men det er ikke bare sine egne kamper man kan se i systemet. Ubisoft har annonsert at også profesjonelle kamper vil bli tilgjengelige, og starter med å tilføye kamper fra Six Invitational.

Systemet lar deg foreløpig laste ned alle kamper fra de enkelte spilledagene i en samlet pakke. Hver rundes reprise forventes å fylle opptil 8 gigabyte, men Ubisoft jobber med å minske filstørrelsene på disse.

Ubisoft vil fremover legge til repriser etter regionale turneringer samt Majors, men har ikke meldt noe om hvilken turnering som neste gang kommer til Match Replay.

Du kan laste ned repriser fra Six Invitational 2021 her.

Rainbow Six: Siege
Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content