Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Splatoon 2

Du rekker fortsatt å delta i den nordiske delen av Splatoon 2 European Championships

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager går de forskjellige kvalifikasjonsrundene til den nordiske delen av Splatoon 2 European Championships av stabelen, og kan du stille med et lag bestående av fire dyktige spillere har dere sjansen til å delta, og kanskje ende opp i playoff-rundene, som avholdes på DreamHack i Stockholm den 25. og 26. januar.

I dag er det blant annet en rekke lag som skal kjempe om å kvalifisere seg, men du og laget ditt har én sjanse til den 12. januar.

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg og laget ditt på her, og nedenfor finner du en liten beskjed som produsenten Hisashi Nogami har laget til de nordiske deltakerne som skal kjempe om en plass i dag.

Bli med, da vel!

HQ
Splatoon 2

Relaterte tekster

6
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I en relativt tørr spillmåned slipper Nintendo en etterlengtet fargeklatt. Vi har pøst på med maling for å anmelde Splatoon 2...Loading next content