Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 19

DullenMike er den yngste FUT Champions Cup-vinneren noensinne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I konkurransesesongen til FIFA 18 havnet spilleren Donovan 'F2Tekkz' Hunt i rampelyset, etter å ha vunnet FUT Champions Cup-konkurransen i Barcelona, grunnet hans unge alder, men nesten nøyaktig ett år senere har en yngre konkurrent kommet på banen.

Faktisk så er den 16 år gamle tyske spilleren DullenMike den yngste Champions Cup-vinneren noensinne. Han stakk av med seieren i helga som var etter å ha danket ut Hasan Eker i hovedfinalen.

F2Tekkz ble slått ut av Raseck i Xbox-finalen, mens Rogue sin dyktige spiller Mossad 'MSdossary' Aldossary ikke komme seg ut av gruppestadiet.

Tror du DullenMike har en stor karriere foran seg?

FIFA 19
Photo: EA

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content