Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 21

Duracell sponser Gareth Bale sitt Ellevens Esports-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Walisiske Gareth Bale er kjent som en skikkelig løpsmaskin på fotballbanen, så man kan trygt si at det nye esportslaget hans , Ellevens Esports, sin første offisielle sponsor er ekstremt passende.

For det er altså batteriskaperen Duracell som nå vil pryde FIFA 21-draktene til Ellevens Esports. Luke Anderson, "Marketing Manager" for den britiske avdelingen av Duracell sier følgende om avtalen:

"Vi vet at dataspill raskt begynner å bli den mest populære formen for underholdning. Ikke bare i Storbritannia, men over hele verden. Dataen vi har fått så langt i år indikerer en sterk vekst i batterikjøp, noe som til dels skyldes økt bruk av trådløse kontrollere i samme periode. Dette forteller oss at Duracell og batteriene våre har en viktig rolle i å gi spillere en bedre opplevelse."

FIFA 21

Relaterte teksterLoading next content