Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dying Light

Dying Light er nå penere på PlayStation 5 og PlayStation 4 Pro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så tidlig som i oktober kunngjorde Techland at de faktisk ville slippe en oppdatering til Dying Light som ville gjøre spillet enda bedre på PlayStation 4 Pro, PlayStation 5 og Xbox Series til tross for at utviklerne også jobbet på Dying Light 2 Stay Human. Bare en måned etter lanseringen av sistnevnte vil nok mange gå tilbake til originalen.

For nå kan du laste ned en oppdatering til Dying Light som gjør spillet penere på PlayStation 4 Pro og PlayStation 5. Nærmere bestemt vil de som har en PS4 Pro nyte spillet i steinsolide 30 bilder i sekundet og bedre nettverkskoblinger, mens de av oss som har vært heldige nok til å få en PS5 i hus kan velge mellom følgende:


  • Performance: 1080p med 60 bilder i sekundet.

  • Balanced: 1440p opp til 60 bilder i sekundet.

  • Quality: 4K og 30 bilder i sekundet.

Xbox Series' oppdatering skal være klar "snart".

Dying Light

Relaterte tekster

0
Dying Light: The FollowingScore

Dying Light: The Following

ANMELDELSE. Skrevet av Jerry Fogselius

Utenfor Harran venter et enda større område. De levende døde regjerer der også, men de er ingen match offroad-bilen din. Dette er en utvidelse slik utvidelser SKAL gjøres!Loading next content