Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Motive Iron Man

EA bekrefter nytt Iron Man

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Omtrent samtidig som ryktene om et Black Panther-spill fra Electronic Arts dukket opp tok ryktene om et Iron Man fra samme utgiver fyr igjen. Derfor håpet mange å se minst ett av disse i Disney og Marvel sin showcase-sending tidligere denne måneden, noe som dessverre ikke ble en realitet. Ganske interessant, for nå har altså ett av dem blitt bekreftet.

EA Motive, som hjalp til med historien i Star Wars Battlefront II, lagde Star Wars: Squadrons og i disse dager finpusser Dead Space, avslører offisielt at de også lager et nytt historiefokusert tredjepersons Iron Man-spill. Utenom det får vi bare vite at spillet vil ha en helt original historie og fortsatt er i en veldig tidlig fase, så ikke forvent finpusset gameplayvideoer på en god stund. Forhåpentligvis bygger de i alle fall videre på hvordan det å fly og bruke draktene i Anthem føles, for de delene av Bioware sin "flopp" var ypperlige.

EA Motive Iron Man

Relaterte tekster

0
EA bekrefter nytt Iron Man

EA bekrefter nytt Iron Man

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Omtrent samtidig som ryktene om et Black Panther-spill fra Electronic Arts dukket opp tok ryktene om et Iron Man fra samme utgiver fyr igjen. Derfor håpet mange å se...Loading next content