Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Real Racing 3

EA dominerer salget på App Store

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi fortelle at EA selger flere digitale enn fysiske kopier, og nå kan det se ut til at salget på App Store kan være en av årsakene. Det siste kvartalet har nemlig EA tjent mer penger på App Store enn i sin egen tjeneste Origin. Som de største selgerne nevnes The Simpsons: Tapped Out, Real Racing 3 og The Sims Freeplay, og merkelig nok er alle de tre gratis å skaffe seg.

Peter Moore sier i en uttalelse:

- Apple er altså den viktigste salgspartneren vår hvis vi måler i salgstall. Dét er første gang.

Real Racing 3 har nylig blitt oppdatert med nye menyer, flere spillmoduser og mindre aggressive mikrotransaksjoner. Racingspillet har blitt lastet ned 45 millioner ganger, og det har omtrent to millioner spillere på daglig basis. Det nevnes forøvrig ikke hvor stor andel Android står for.

Real Racing 3

Relaterte tekster

1
EA dominerer salget på App Store

EA dominerer salget på App Store

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I går kunne vi fortelle at EA selger flere digitale enn fysiske kopier, og nå kan det se ut til at salget på App Store kan være en av årsakene. Det siste kvartalet har...Loading next content