Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 23

EA har kunngjort ePremier League 2022/23

Registrering for turneringen er nå åpen for innbyggere i Storbritannia.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA Sports og Premier League har offisielt kunngjort returen av ePremier League, som vil være tilbake for sin femte sesong for å matche fotballsesongen 2022/23.

ePremier League kommer tilbake så snart som i november, når første kvalifiseringsrunde begynner. Det vil være tre sett med kvalifiseringer holdt mellom 1-2 november, 5-6 og 8-9, alle før en online kvalifiseringskamp playoff mellom november 15-16. Dette vil da føre til klubbsluttspillet i hele november og desember, og etter dette kan vi se frem til den store finalen 25.-26. mars 2023 i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, hvor spillerne vil konkurrere om en andel av en premiepott på £ 100,000, og for noe sølvtøy for den respektive klubben de representerer. De fire beste spillerne fra de to beste klubbene fra denne turneringen vil også få en plass i FIFA 23 Global Series Playoffs and Play-Ins.

"Vi er glade for å kunngjøre returen av ePremier League for en femte sesong og å nok en gang tilby britiske spillere muligheten til å representere sin favoritt Premier League-klubb i seriøs konkurranse," sa Will Brass, Premier League chief commercial officer. "I tidligere år har vi sett en blanding av nye og etablerte FIFA-spillere som konkurrerer om ePremier League-tittelen. gir stor dramatikk og spenning som har fengslet fans over hele verden.

Turneringen vil kun bli spilt med nåværende generasjons konsoller, og innbyggere over 16 år i Storbritannia kan nå registrere seg for å være en del av kvalifiseringen.

FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content