Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skate

EA hinter til Skate 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at mange ønsker seg et nytt spill i Electronic Arts sin Skate-serie. Vi har sett underskriftkampanjer, hashtagging på Twitter, forumtråder, og mer dedikert til at de ønsker Skate 4. EA på sin side sier at de har hørt anmodningene, men ikke sagt noe mer enn det. Nå kan det dog virke som om de har startet oppvarmingen til en annonsering.

Daniel Lingen, "senior manager for community engagement" hos EA, har nemlig lagt ut en Twittermelding som kun sier Skate 4. Hadde dette vært i den perioden da folk virkelig prøvde å gjøre EA oppmerksomme på ønsket om Skate 4 kunne man tenkt at det bare var for å vise sin støtte. Å legge det ut nå virker derimot mer som et hint til at det faktisk kommer. At det gjøres såpass tidlig er dog litt overraskende. Vil de faktisk avsløre det før E3-messen?

Skate

Relaterte teksterLoading next content