Norsk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

EA Sports FC Pro-sesongen har blitt avslørt.

Formatet for turneringen er fastsatt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har plukket opp et eksemplar av EA Sports FC 24 i løpet av helgen for å benytte deg av den tidlige tilgangsperioden til spillet og har lurt på når og hvordan du kan ta talentene dine til en global konkurransescene, har EA nå skissert det. I tråd med seriens nye navn er EA Sports FC Pro -kretsens 2023/24-sesong annonsert, med et åpent format som gir alle spillere sjansen til å kvalifisere seg til verdensmesterskapet på slutten av sesongen.

Sesongen vil bli delt inn i ulike etapper, der den første er FC Pro Open Ladder, der spillere fra regioner over hele verden kjemper om en plass i en regional kvalifiseringskamp. Disse kvalifiseringskampene finner sted mellom 1. og 14. oktober, og hundrevis av plasser er tilgjengelige i de regionale turneringene som finner sted mellom 14. og 22. oktober. Disse regionale turneringene vil redusere antallet spillere til bare 52 fra hele verden, og disse inviteres til en FC Pro Open Global Qualifier der 12 inviterte personer også deltar og konkurrerer. Dette arrangementet har en premiepott på 180 000 dollar, og de 16 beste spillerne går videre til FC Pro Open.

FC Pro Open vil finne sted i november-januar, og det vil bli arrangert flere uker med konkurranser før Championship arrangeres i begynnelsen av februar. Denne Open har en premiepott på 500 000 dollar, og her konkurrerer spillerne om pengepremier og en plass i FC Pro World Championship og en plass i 2024/25-sesongen.

På World Championship har EA ennå ikke avslørt noe informasjon om dette arrangementet, så vi må vente med å høre mer om premiepotten, formatet, stedet og så videre.

EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content