Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

EA tar en pause fra Mass Effect

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da EA og Bioware offentliggjorde Mass Effect: Andromeda sa de at dette foreløpig kun var ment som et enkeltstående spill, og at de ikke hadde planer om en ny trilogi. Nå er dette blitt ganske klart stadfestet.

En kilde vi kjenner som har sterke bånd til Bioware-studioene kan nemlig fortelle at store deler av Bioware Montreal, studioet som jobbet med Andromeda, nå er flyttet over til EA Motive og andre deler av Bioware for å hjelpe dem. EA er nemlig, ikke akkurat overraskende, skuffet over hvordan det nyeste spillet ble mottat, og har derfor bestemt seg for å legge serien på is. De personene som blir igjen hos Bioware Montreal vil i hovedsak jobbe med oppdateringer og lignende til Mass Effect: Andromeda, så du trenger ikke å frykte at spillet ikke fikses. Du bør bare smøre deg med en god dose tålmodighet om du ønsker mer Mass Effect.

Mass Effect: Andromeda
Matt Rhodes

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content