Norsk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

eChampions League 2024 får en premiepott på 280 000 dollar.

Og den har blitt utvidet og tilpasset EA Sports FC Pro-økosystemet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA og Union of European Football Associations (UEFA) har kunngjort en rekke endringer for 2024 eChampions League. Turneringen, som har en premiepott på 280 000 dollar, har blitt justert slik at den passer til økosystemet EA Sports FC Pro og er nå også eksklusivt for fotballklubber.

Turneringen starter med regionale FC Pro Leagues i løpet av februar, mars og april, der lagene kjemper om å kvalifisere seg til gruppespillet i eChampions League. På mange måter ligner dette på hvordan det fysiske Champions League -formatet fungerer, bortsett fra at det nå også blir en draft der lagene bygger opp lagene sine i spillet basert på fastsatte krav.

Når gruppespillet er avgjort, vil konkurransen finne sted 11. og 12. mai, og de 24 beste spillerne reiser til London 18.-19. mai for å delta i en enkeltturnering der de åtte beste går videre til eCL Finals. Selve Finals arrangeres også 29. mai i London, rett før selve finalen i den fysiske turneringen, der over 1000 fans vil kunne overvære.

EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content