Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring får gratis PvP-modus i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Undertegnede er av typen som koser meg mest når jeg får utforske den vakre og nysgjerrighetspirrende verdenen i Elden Ring alene uten hjelp eller invasjoner fra andre spillere, men det er veldig mange der ute som liker å måle krefter mot andre i verden. Derfor vil nok denne nyheten være interessante for millioner av krigere.

Etter lang tid med rykter bekrefter nemlig FromSoftware at Elden Ring sine colosseum i Caelid, Leyndell og Limgrave vil være langt mer nyttige når en ny oppdatering kan lastes ned i morgen. Dette siden det da blir mulig å organisere kamper mot andre spillere i disse. Vi kan da velge å slåss en mot en, alle mot alle eller lagkamper med 3 mot 3. Dermed blir det endelig mulig å faktisk fastslå hvem som er best i Elden Ring en gang for alle fra og med i morgen.

HQ
Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.



Loading next content