Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring har passert 20 millioner solgte eksemplarer

Ifølge en ny investorrapport fra Bandai Namco.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lanseringen for over et år siden fortsetter FromSoftwares kritikerroste Elden Ring å selge tonnevis av eksemplarer. Som nevnt i en nylig investorrapport, etter oversettelse (takk, ResetEra), kan vi se at spillet nå har overgått milepælen 20.5 millioner solgte eksemplarer.

Rapporten sier: "Gjentatt salg av eksisterende titler som "Elden Ring" var sterkt, spesielt utenlands, og verdensomspennende salg nådde 20.5 millioner. Nye verdensomspennende titler fikk en treg start, men mindre og mellomstore produkter utviklet seg jevnt og trutt."

Som en oppfølging av dette gir Bandai et innblikk i hvordan de forventer at Elden Ring-salget vil se ut fremover: "Vi forventer en tilbakegang i gjentatt Elden Ring-salg, som ga et spesielt stort bidrag til det foregående året."

Dette vil sannsynligvis endre seg i fremtiden, ettersom Shadow of the Erdtree-utvidelsen er på vei, noe som betyr at spillerne vil strømme tilbake til Lands Between når den tid kommer.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.Loading next content