Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-brettspillet viser flere detaljer i Kickstarter-trailer

Prosjektet tar fortsatt imot støtte til tross for at det absolutt har knust målet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Steamforged Games Ltd, selskapet bak Elden Ring: The Board Game, har gitt ut en Kickstarter-trailer for prosjektet, som gir et dypere blikk på den foreslåtte brettspillopplevelsen.

Traileren viser frem noen figurmodeller, kortdesign og gir et innblikk i hvordan kampene vil bli håndtert i spillet, som helt sikkert vil bli produsert ettersom det har overgått målet med nesten 15 ganger det tiltenkte beløpet.

Prosjektet har mottatt 26 024 450 millioner kroner i støtte fra 8 852 backere, og siden Kickstarteren forblir åpen i fire dager til, frem til 2. desember, er det fortsatt tid for disse tallene å vokse enda mer.

Uansett, når brettspillet debuterer en gang i mai 2024, vil det være spillbart for 1-4 spillere, være designet for alderen 14 år og oppover, kreve minst to timer for å fullføre én økt, og ha en kampanje som er designet for å ta rundt 90 timer totalt.

HQ
HQ
Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.Loading next content