Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-DLC avslørt

Shadow of the Erdtree-utvidelsen er for tiden under utvikling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elden Ring feiret nylig sitt første jubileum, og selv om fansen i utgangspunktet kan ha blitt skuffet over at det ikke dukket opp noen DLC-kunngjøring ved siden av feiringen har FromSoftware noen dager senere gitt oss beskjed om at spillet faktisk får en.

I en tilfeldig tweet som ble lagt ut i morges bekreftet Elden Rings offisielle Twitter-side at vi faktisk ville få en utvidelse til spillet og at den heter Shadow of the Erdtree.

Tweeten har også et bilde knyttet til seg, som ser ut til å vise Tarnished i en hveteåker, omgitt av spøkelser på vei til et gigantisk vridd tre. Hvorvidt dette er Erdtree vi brenner ned i grunnspillet er ennå ikke avslørt, men fans går allerede inn i overdrive for å prøve å tenke på alle betydningene bak tittelen og innholdet vi kunne få.

Dessverre er det ikke en utgivelsesdato for Shadow of the Erdtree i skrivende stund, men det er fortsatt hyggelig å vite hva vi alle antok så lenge, og se at FromSoftware jobber aktivt med DLC for Elden Ring.

Er du spent på Shadow of the Erdtree?

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.Loading next content