Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 19

Eleague avduker månedens talentliste for FUT Champions Cup

De avholder denne månedens konkurranse i studioet sitt i Atlanta, hvor 64 spillere kjemper om heder og ære.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i år avslørte Eleague at de skulle holde en rekke FIFA 19-konkurranser som en del av et samarbeid med EA, og den første av disse konkurransene går av stabelen den 22. til 24. februar i studioet deres i Atlanta. Nå har vi fått vite hvem som er med på kommentatorsiden av FUT Champions Cup February, og den lista inkluderer en del kjente fjes.

Alex 'Goldenboy' Mendez, kjent fra Overwatch League, er en av vertene for arrangementet, mens FIFA-spilleren Mike LaBelle, Chu 'ChuBoi' Morah, Scott Cole, Dan Gaskin, Matteo Bonetti og Alan Avila blir med som analytikere. Kay Murray fungerer som reporter.

Dette blir sesongens første FIFA 19 Major-konkurranse i Nord-Amerika. Den går av stabelen 16:00 den 22. februar i Atlanta. Hele 64 spillere kommer til å kjempe mot hverandre, og du kan få med deg hele herligheten på nett, men hvis du gjerne vil være der i egen person kan du kjøpe billetter her.

Hva synes du om talentene de har hanket inn til konkurransen?

FIFA 19
HQ

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content