Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Eleague er nominert til en sports-Emmy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra starten av, og til en viss grad fortsatt, var det mange som mente at eports ikke kunne betraktes som en virkelig sport. Emmykommiteen er i alle fall ikke enig.

Nå har de nemlig nominert Eleague til en Emmy for "Outstanding Studio Design/ Art Direction". Dette gjør at de blant annet konkurrerer mot OL på NBC, Mike & Mike on ESPN2, FOX/FS1 for Super Bowl-sendingen, og UEFA Euro 2016.

Om du ikke vet det avholder Eleague en rekke godt produserte turneringer med spill som Street Fighter V, Counter-Strike: Global Offensive, og mange fler. Det er derfor ganske hyggelig å se at denne videospillsportene også får anerkjennelse av den prestisjefylte kåringen. Nå får vi bare se om de faktisk kan vinne også.

Synes du Eleague fortjener å være nominert i dette selskapet?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Eleague

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content