Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

ElectroNic blir med i Virtus.pro

Den dekorerte og tidligere Cloud9- og Natus Vincere-stjernen har fått et nytt hjem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Virtus.pro har styrket sin Counter-Strike 2 liste med en av de mest dekorerte spillerne i konkurransesammenheng Counter-Strike. Den tidligere Natus Vincere- og Cloud9-veteranen Denis "electroNic" Sharipov har sluttet seg til V.P, alt som en erstatning for Nikolay "mir" Bityukov som har blitt satt på benken av organisasjonen.

V.P.s administrerende direktør Nikolai Petrossian har uttalt følgende om signeringen: "CS2-stallen vår er sterk takket være lagarbeid, en klart definert spillestil og spillernes individuelle talenter. I idretten er det vanlig å overføre spillere med fremragende ferdigheter for å forbedre spesifikke områder. Jeg er sikker på at Denis' inntreden vil gi laget et kraftig løft i de kommende kampene i Dallas, London og andre steder."

Du kan forvente å se denne fornyede VIP-oppstillingen i aksjon på ESL Pro League Season 19 om en ukes tid, og deretter på IEM Dallas i slutten av mai.

Counter-Strike 2

Relaterte tekster

0
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har fortsatt med å desarmere bomber, redde gisler og kjøpe obskøne mengder våpen i denne oppfølgeren til det klassiske spillet.Loading next content