Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Elijah Wood er åpen for å komme tilbake som Frodo i fremtiden

Han er ikke sikker på en omstart, men er fortsatt villig til å være med i Ringenes Herre igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par uker siden rapporterte vi at Andy Serkis, som spilte Gollum i The Lord of the Ring-filmene, ikke ville ha noe imot å komme tilbake som karakteren hvis den rette muligheten dukket opp. Han ikke er den eneste fra ringens brorskap som ønsker å gjøre dette heller, for Elijah Wood kunne forestille seg å gjøre det samme.

Wood spilte hovedpersonen Frodo i Peter Jacksons elskede trilogi (og gjorde også en kort retur i The Hobbit: An Unexpected Journey fra 2013), og da Extra spurte ham om han ville spille Frodo i en omstart eller andre fremtidige The Lord of the Rings-prosjekter svarte han:

"Omstart... Jeg vet ikke om det, men hvis det er flere filmer som potensielt involverer Frodo er jeg med."

Selv om alle forsøk på å komme tilbake til Peter Jacksons univers har svertet merkevaren i stedet for å legge til noe tror vi fortsatt det ville være spennende å se Elijah Wood som Frodo igjen. La oss håpe noen til slutt leverer et manus som kan fortsette historien om de stakkars hobbittene på en måte som gir mening.

Elijah Wood er åpen for å komme tilbake som Frodo i fremtiden


Loading next content