Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Eminem kommer til å sprenge verden i lufta i Fortnite

Vel, rapperens opptreden vil sammenfalle med Big Bang-arrangementet, så det er sannsynlig at han kommer til å riste opp ting.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ingen er trygge for å bli et Fortnite-skin i disse dager. I morgen kan du våkne opp, og barn kan spille som deg, Ola og Kari Nordmann, i den enormt populære Battle Royale. Som annonsert på Instagram vil Eminem holde en liveopptreden på Fortnite i begynnelsen av neste måned i forbindelse med Big Bang Event.

Folk forventer store endringer i forbindelse med arrangementet, og noen spøker med at Eminems opptreden kan sprenge Fortnite OG-verdenen i luften og innvarsle tilbakekomsten av kartet vi har blitt vant til de siste årene.

Hvis du vil gå på Eminems opptreden som selveste Slim Shady, kan du gjøre nettopp det. Tre antrekk inspirert av rapperen kan kjøpes fra 29. november, mens forestillingen går av stabelen 2. desember.

Skal du gå på Eminems konsert på Fortnite?

Fortnite

Relaterte tekster

0
Lady Gaga bekreftet for Fortnite

Lady Gaga bekreftet for Fortnite

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Artisten/skuespilleren visste ikke hva spillet var for noe for fem år siden - og nå er hun selv med i det populære Battle Royale-spillet.Loading next content