Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

En bug lar Cappy drepe Mario!

Planen involverer en Piranha-plante, litt duct tape og en binders... Eller, i hvert fall en Piranha-plante.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om du har brukt flere titalls timer på det superbe Super Mario Odyssey, er det ikke sikkert du har opplevd alt det har å by på riktig ennå. Spillet har, som du vet, en coop-modus som tilgjengelig når som helst, hvor den ene personen spiller Mario og den andre spiller Cappy... Nå viser det seg at det er mulig å bli kvitt Mario fullstendig.

Alt du trenger er en Piranha-plante, som du knuser med den andre Joy-conen. Resultatet er enkelt: Så fort fienden er bekjempet gjenstår Cappy som den eneste kontrollerbare figuren. Denne videoen som ble delt på Twitter av DefinitivNichtSacha forklarer prosedyren mye bedre enn jeg kan. Ta en titt! For å komme tilbake til din sedvanlige form må du teleportere til et hvilket som helst checkpoint.

Super Mario Odyssey

Har du opplevd den bugen selv? Tror du Nintendo kommer til å fikse den?

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content