Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

En EA-undersøkelse spør om vi vil ha remakes av Dead Space 2 og 3

Det ville være vanskelig å finne noen som kommer til å si nei til dette.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter suksessen med Dead Space Remake var det mange antagelser om at EA og Motive i det minste ville vurdere å gjenskape de andre titlene i den ikoniske skrekkserien. Selv om ingenting ble gjort offisielt, ser det ut til at EA absolutt er interessert i flere remakes basert på en ny undersøkelse som ble oppdaget på nettet.

Undersøkelsen spør om du vil være interessert i remakes av Dead Space 2 og Dead Space 3. Det er selvfølgelig en del som heller ville foretrukket et spill som i stedet fortsetter historien etter Dead Space 3, men med tanke på suksessen til remaken, ville det absolutt være interessant å se de andre eldre titlene få samme behandling.

EA måler nok bare tempen med denne undersøkelsen, så det er lite sannsynlig at det er en stor plan om å ha Dead Space 2 og 3-remakes med det første. Likevel, hvis det er nok positiv respons på undersøkelsen, kan vi kanskje få remakes av hele trilogien.

Vil du se remakes av Dead Space 2 og Dead Space 3?

Dead Space Remake

Relaterte tekster

2
Dead Space RemakeScore

Dead Space Remake

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har reist tilbake til USG Ishimura for å oppleve den ikoniske overlevelsesskrekkhistorien som satte Isaac Clarke på kartet.Loading next content