Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman: Absolution

Mer info om Hitman: Absolution

Hollywood-skuespillere skirer kvaliteten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Hollywood Reporter har spillregissør Tore Blystad og et par av skuespillerne i det kommende Hitman: Absolution avslørt en del av det vi kan vente oss fra det femte spillet.

Skuespiller Keith Carradine vil spille den slemme skurken i det neste spillet, men Marsha Thomason inntar rollen som Agent 47s sjef og nære venn Diana:

- Diana er den eneste menneskelige kontakten Agent 47 har i spillet. De har kjent hverande veldig lenge og i Hitman-verdenen er hun det Q er for James Bond, forklarer Thomason.

Hun og de andre skuespillerne har tilbrakt mye tid mellom veggene hos Giant Studios hvor de spiller inn alle animasjonene til spillet ved hjelp av motion capture-teknologi.

Dette er det samme studioet som ble brukt til James Camerons Avatar. Ved å bruke proffe animatører og skuespillere fra Hollywood håper nemlig spillregissør Tore Blystad på å skape en dramatisk spillopplevelse som preges av sterke filmatiske prestasjoner.

- Vi fikk hjelp av skuespillere som Marsha og Keith for å spille inn ansiktsuttrykkene, bevegelsene og stemmeskuespillet samtidig. Mange av scenene er veldig komplekse og involverer mange rekvisitter og stor grad av samhandling mellom spillerne, forklarer Blystad.

I spillet blir vi med Agent 47 på hans hittil farligste oppdrag. Han er blitt forrådt av de han pleide å stole på, er på flukt fra loven, og befinner seg snart i midten av en mørk konspirasjon der han få oppleve nye sider ved seg selv og den korrupte verdenen rundt ham.

- Vi har designet et mer stilisert, seriøs og mørkere spill denne gangen. Både i forholdt til det visuelle og historien, avslutter Blystad.

Hitman: Absolution

Relaterte tekster

Hitman: AbsolutionScore

Hitman: Absolution

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det nyeste tilskuddet i Hitman-serien er endelig her. Robin har klippet håret, tatt på seg dressen og satt karakter...

0
Dødbringende Games with Gold

Dødbringende Games with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fra tid til annen har Microsofts opplegg Games with Gold slått til med mer eller mindre interessante titler, og denne måneden er det all grunn til å være begeistret. Fra...

5
Nye kontrakter til Hitman: Absolution

Nye kontrakter til Hitman: Absolution

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

IO Interactive kan via sin Facebook-side fortelle at det vanker tre nye kontrakter til Hitman: Absolution, en til hvert format. PC-spillere får et oppdrag i et...

5
Danske IO har sagt opp halve staben

Danske IO har sagt opp halve staben

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det danske utviklerhuset IO Interactive har redusert bemanningen med 50 prosent. Det meldte IO og Square Enix i går kveld, da de annonserte en større omstrukturering for...Loading next content