Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Én million Saints Row IV på én uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Saints Row IV har fått en overveldende god start, meller utgiver Deep Silver. Faktisk ble så mye som én million eksemplarer av det fjerde spillet i den spinnville serien solgt i løpet av den første salgsuken.

Og suksessen stanser ikke der. Deep Silver kan også melde at PC-versjonen har vært langt mer populær enn sin forgjenger så langt, da denne versjonen har solgt tre ganger bedre enn forgjengeren Saints Row: The Third gjorde da dette ble lansert i 2011.

Gangster + superkrefter er åpenbart lik sant...

Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content