Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Mortal Kombat 11

En Mortal Kombat 11 side-turnering blir kanskje avholdt på EVO Japan 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Kombat 11 har flere ganger vært å se på salgslistene, og dermed støtter Warner Bros. det med en større liga. Spillet står også ganske høyt på seerlisten når det skal avholdes turneringer ved diverse store slåssespillbegivenheter. Det var blant annet et av hovedspillene ved årets Evolution Championship Series i Las Vegas.

Nå ser det ut til at Mortal Kombat 11 kommer til EVO Japan i 2020 også. Spillet har primært en amerikansk og europeisk spillerbase, men en Japansk organisator har inngitt et ønske om å avholde en side-turnering ved EVO Japan. Dette ønsket blir nå evaluert, og forhåpentligvis får karakterer som Scorpion og Shao Khan lov til å sette føttene sine på japansk jord for å bli med på en sånn storstilt begivenhet.

Hovedspillene på EVO Japan 2020 har falt på plass, og det blir BlazBlue: Cross Tag Battle, Street Fighter V: Arcade Edition, Samurai Shodown, Tekken 7, Soul Calibur VI og Super Smash Bros. Ultimate. Begivenheten varer fra den 24. til den 26. januar.

HQ

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 11Score

Mortal Kombat 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Netherrealm Studios leverer atter en gang et solid Mortal Kombat-spill fylt med det serien er kjent for, brutalitet.Loading next content