Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid HD Collection

En rekke Metal Gear-spill kommer visst til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene og håpene om at Metal Gear Solid-spillene skal pusses opp igjen og komme til dagens konsoller eller PC har vært der i flere år, og nå virker det i alle fall som om Konami vil gi flere muligheten til å prøve deler av den fantastiske serien.

Det taiwanske sensurorganet har nemlig satt sin dom over PC-utgaver av Metal Gear, Metal Gear Solid og Metal Gear Solid 2: Substance. Hver av dem inneholder til og med et bilde som viser tittelskjermen med PC-menyer, så man kan trygt si det virker troverdig. Derfor er det kanskje også verdt å merke seg at Konami Collector's Series: Castlevania og Konami Collector's Series: Contra har fått samme behandling. Forhåpentligvis får vi en bekreftelse på alt dette under Tokyo Game Show de neste dagene.

Metal Gear Solid HD Collection

Relaterte tekster

Metal Gear Solid HD CollectionScore

Metal Gear Solid HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Alexander Lange

Metal Gear Solid HD Collection er blant de beste HD-samlingene man kan skaffe seg. Spillene er fortsatt engasjerende, morsomme og omfattende så det holder...Loading next content