Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ENCE har avrundet sitt CS:GO-team med NertZ

Etter den nylige benkingen av Valde har det finske e-sportlaget fullført gjenoppbyggingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den finske e-sportorganisasjonen ENCE har kunngjort at den har valgt det femte medlemmet som vil bli med i sin Counter-Strike: Global Offensive vaktliste etter den nylige benkingen av Valdemar "valde" Bjørn Vangså.

Som annonsert i et blogginnlegg, blir vi fortalt at den femte plassen på laget vil bli fylt av Guy "NertZ" Iluz, en 23 år gammel israelsk profesjonell som sist konkurrerte under banneret Endpoint.

Når det gjelder signeringen, uttalte ENCE CS: GO-trener Eetu "sAw" Saha: "Vi har hatt øynene på NertZ en stund allerede, da hans ferdigheter og potensial er ubestridelige. Han ser ut til å passe laget veldig bra, både rollemessig og personlighetsmessig.

Denne ombygde vaktlisten vil først konkurrere i ESL Pro League Season 17, som vil bli avholdt på Malta i mars.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content