Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ENCE har benket en av sine CS:GO-stjerner

Veteranen Valde er fjernet fra startoppstillingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den finske e-sportorganisasjonen ENCE har kunngjort at de har gjort en endring i startlisten for Counter-Strike: Global Offensive. Flyttingen er at Valdemar "valde" Vangså blir tatt av startoppstillingen til fordel for å sitte på benken, alt i et forsøk på å se ENCE tilbake på den globale scenen som et topp CS: GO-lag.

Når det gjelder endringen, uttalte ENCE i et blogginnlegg: "Dessverre, på grunn av at vaktlisten har problemer med å matche spillestilene deres sammen, noe som har ført oss til dårlige resultater de siste 6 månedene, har vi bestemt oss for å gjøre endringer for å være bedre forberedt på de kommende RMR-kvalifiseringene."

Siden ENCE skal konkurrere i CCT Central Europe Malta Finals, har teamet kunngjort at ENCE Academy's Henri "HENU" Ylilehto vil gå inn som et femte lagmedlem mens laget søker etter et permanent femte medlem.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content