Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

ENCE har vendt tilbake til konkurransedyktig Overwatch

Med en helt ny spillerliste bestående av noen få veteraner fra Overwatch League.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den finske esportsorganisasjonen ENCE har kunngjort at den har gjort sin inntreden i konkurranseverdenen Overwatch 2, alt med en ny liste som inkluderer noen få Overwatch League veteraner. Dette er ikke en ny satsing for laget, ettersom det tidligere har brukt en liste mellom 2017 og 2018, men dette markerer det første skrittet inn i Overwatch 2 som laget har gjort.

I tillegg til Overwatch League -veteranene Roni "LhCloudy" Tiihonen, Ilari "Vestola" Vestola, Kai "Kai" Collins, Kevin "kevster" Persson, Petja "Masaa" Kantanen, William "Crimzo" Hernandez og trener Jordan "Gunba" Graham, består laget også av Aaro "ghost91" Ventola og lagleder Karl "Algos05" Seidemann.

ENCEs Eemeli "Woomera" Ikonen uttalte følgende om signeringen av dette laget: "Som tidligere Overwatch-spiller var det naturlig for meg å utforske muligheter og begynne å kartlegge potensielle lag. Med svært dyktige spillere og en fremragende trener så vi et stort potensial for at dette laget kunne bli et av de beste i Europa."

Laget deltar i EMEA Stage 1 på Overwatch Champions Series.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content