Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Enda en Blast Pro Series-turnering kommer til å foregå i Los Angeles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste par årene har Blast Pro-turneringene vokst seg til å være blant de største i e-sportverdenen, og selv om vi allerede kjenner til de neste to, som foregår i Miami og Madrid, så har den danske organisasjonen bak Rfrsh løftet sløret for den neste turneringen.

Via turneringens offisielle hjemmeside kommer det frem at en ny turnering vil bli avholdt i Los Angeles mellom den 12. og 13. juli i Galen Center, hvor teamene skal konkurrere om en premie på $250.000.

Jordi Roig som er produsent på Blast Pro Series sier:

"There is a big demand for premium esports entertainment in the US and the shows we bring to Miami and Los Angeles will bring the best of live arena entertainment to town. As well as the best teams, players and talent."

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content