Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Endelig føles snikskyting riktig i Mass Effect med denne førstepersonsmodden

Denne modden gir det første spillet en mye mer actionpreget følelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen Mass Effect -fans elsker det første spillet, men for meg er det alltid litt vanskelig å gå gjennom det, da jeg synes kampene er langt bedre i det andre og tredje spillet. En ny mod fra Aphar ser imidlertid ut til å endre på det.

MassFPS-mod-serien har gitt spillet et nytt perspektiv, og lar deg komme ned i møkka med Garrus og Liara mens du kjemper deg gjennom horder av Geth i det første spillet. Som du kan se i videoen nedenfor fungerer det ganske bra, og du lever deg mye mer inn i kampene enn i det tradisjonelle over-skulderen-perspektivet.

Det er til og med en våpenbob som det kan ta litt tid å venne seg til, men det viser hvor mye arbeid som er lagt ned i denne modden. Hvis du virkelig vil spille som en soldat som ikke bruker annet enn våpen, våpen og atter våpen for å redde galaksen, kan dette være modden for deg.

Mass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...Loading next content