Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Envy vil trolig tilføye Calyx til deres CS:GO-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det blir nå gjort store endringen på diverse CS:GO-lag, og vi har i en stund nå visst at spilleren Buğra 'Calyx' Arkın har lett etter et lag. Nå vet vi tilsynelatende også hvor han skal sparke i gang sesongen fra.

En rapport hos Dbltap avslører nemlig tilsynelatende at det er Team Envy som har skrevet kontrakt med den berømte spilleren, og samme rapport avslører også at de vil hyre en ny trener, Nikola 'Legija' Ninić.

Envy har enda ikke et komplett lag for øyeblikket, og rapporten sier at derfor er disse tilføyelsene en prioritet for organisasjonen. Calyx har tidligere spilt for Space Soldiers.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content