Norsk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

ePremier League er tilbake for sesongen 2023/24

Den har en premiepott på 100 000 pund og spilles på EA Sports FC 24.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA og Premier League har kunngjort at ePremier League kommer tilbake for sjette sesong i år. I turneringen, som skal avholdes i 2023 og 2024, vil profesjonelle EA Sports FC 24 spillere konkurrere for sine respektive klubber i håp om å bli kronet til mester og ta hjem brorparten av premiepotten på 100 000 pund.

Vi har fått vite at turneringen starter i november med en online kvalifiseringsserie der spillerne konkurrerer mot hverandre i 1v1-format. De spesifikke datoene for arrangementet vil variere avhengig av hvilken klubb som arrangerer kvalifiseringen.

Deretter møtes klubbene til sluttspill i desember for å avgjøre hvem som kvalifiserer seg til den første av to Grand Finals-helger, der den første arrangeres 20.-21. januar. Den andre finner sted 23.-24. mars, der lagene kan kvalifisere seg kort tid før. Vinnerne av disse finalene får billetter til å delta for sine respektive klubber i eChampions League og FC Pro World Championships.

Når det gjelder fordelingen av premiepotten, får vinneren av turneringen 30 000 pund, mens nummer to til og med 16. plass får en stadig mindre del av den totale premiepotten.

EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content