Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Eqo forlater Philadelphia Fusion

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Josh 'Eqo' Corona er hva man kan betegne som en veteran i Overwatch League, og han har spilt for Philadelphia Fusion helt siden ligaen startet i 2017. Nå har han dog besluttet seg for å prøve på noe nytt.

Laget har avslørt via Twitter at Eqo ikke lenger skal spille for Fusion, og de har til og med dedikert en video til ham også, som man kan se via linken.

"As a member of our team for the past two seasons, we cannot thank him enough for his hard work, dedication, and in-game leadership. We wish you the best in your future career. You'll always be a part of the Fusion family," skriver de.

Eqo spilte i den store Overwatch League-finalen i den første sesongen, men denne suksessen kunne ikke helt gjentas i Sesong 2.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content