Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Er du Nordens beste i MW3?

Bevis det i Activisions nordiske mesterskap

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har sansen for Call of Duty har tiden kommet for å bevise dine ferdigheter. I august arrangerer nemlig Activision et enormt mesterskap i Call of Duty: Modern Warfare 3, der Nordens beste spiller skal kåres.

Kravene til deltagelse er forholdsvis greie. For det første må du være bosatt i Norge, Sverige, Danmark eller Finland. For det andre må du være abonnent på Call of Duty: Elite-tjenesten, og for det tredje må du spille på Xbox 360.

Etter innledende runder møtes de beste spillerne til finale i Stockholm den 1. september, der seierherrene (eller kvinnene) fra de fire landene møtes til det siste oppgjøret.

- Dette er første gang det arrangeres et nordisk mesterskap i Call of Duty i denne skalaen. Vi har utrolig mange dyktige og dedikerte spillere i Norden, spillere som holder en høy internasjonal standard. Dette blir veldig kult, kommenterer Daniel Gustafson, markedsføringssjef hos Activison Nordic.

Flere detaljer vil bli lagt frem i nær fremtid, og i mellomtiden er det var bare å starte opp treningen, eller hva?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte teksterLoading next content