Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judgment

Er en Judgment-oppfølger på vei?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som at SEGA hinter om noe relatert til Judgment, som er en spin-off av Yakuza-serien der du spiller som tidligere advokat og privatdetektiv Takayuki Yagami. SEGA har nemlig lansert en mystisk nettside der det står "Judgment Day" med en nedtelling fram til den 7. mai klokken 16:00 norsk tid. Om det handler om en oppfølger vet vi ikke, men vi krysser fingrene for det.

Vi minner også om at Judgment i dag ble sluppet til PlayStation 5, Stadia og Xbox Series også, etter å ha vært eksklusivt til PlayStation 4. Denne versjonen byr blant annet på støtte for 60 bilder i sekundet og kortere lastetider.

Judgment

Relaterte tekster

1
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryu ga Gotoku Studio sitt nyeste spill er kanskje ikke et Yakuza av navn, men innholdsmessig kunne dette lett vært det...på godt og vondt.Loading next content