Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spyro Reignited Trilogy

Er Spyro Reignited Trilogy endelig klart for PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision fikk stor suksess da de endelig ga oss Crash Bandicoot: Nsane Trilogy, så det var ikke et ekstremt stort sjokk da vi fikk vite at Spyro Reignited Trilogy tente på salgshvetebollene også. Det som overrasket mer var at vi ikke fikk samlingen på PC og Nintendo Switch. I alle fall foreløpig.

Det taiwanske sensurorganet har i kjent stil vært litt for tidlig med å sette sin dom over et uannonsert spill, og denne gangen er det PC-utgaven av Spyro Reignited Trilogy. For å gjøre det ekstra troverdig kan bildet til og med røpe at det er Iron Galaxy som tar seg av porte-jobben. Slike ting skjer sjelden veldig lenge før selve lanseringen, så du kan være relativt trygg på en offentliggjøring før sommeren er over. I mellomtiden får tiden vise om Spyro og gjengen også kommer til Switch eller ei.

Spyro Reignited Trilogy

Relaterte tekster

Spyro Reignited TrilogyScore

Spyro Reignited Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har fått et hyggelig gjensyn med en flygende lilla krabat og vennene hans. Greier Spyro seg i den moderne verden, eller hører han fortiden til?Loading next content