Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Erstatteren svarer på Bayonetta 3-bråket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige helg bestemte altså Hellena Taylor seg for å avsløre hvorfor hun ikke kommer tilbake som hovedrollen i Bayonetta 3, og selv om de fleste forståelig nok har medfølelse for at hun ønsket bedre betalt er det flere som har kritisert henne for å i samme slengen snakke om erstatteren sin. Nå har sistnevnte sagt hva hun mener til en viss grad.

Jennifer Hale, som altså har overtatt som hovedrollen i Bayonetta 3, skriver på Twitter at hun i kjent stil kjemper for enhver skuespiller til å få bedre betalt og gode arbeidsforhold i spillindustrien, men at hun ikke kan si stort mer enn det på grunn av taushetserklæringene Taylor ikke hadde noen problemer med å bryte. Derfor nøyer hun seg i stedet med å fremheve at det er veldig mange talentfulle folk som har lagt mye blod, svette og tårer i det kommende spillet, så hun håper at få følger Taylor sin bønn om å boikotte det. Til slutt håper hun at denne situasjonen som nå har oppstått løses på en fin og respektfull måte.

Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...Loading next content