Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Skuespiller ber oss boikotte Bayonetta 3 på grunn av dårlig betaling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere år har gått siden Hellena Taylor hintet om at hun ikke kom til å ha hovedrollen i Bayonetta 3, så det kom ikke som et sjokk da det ble bekreftet at Jennifer Hale overtar rollen som den populære heksen. Nå vet vi endelig hvorfor, og grunnen vil nok skape debatt.

For mens Nintendo og Platinum har prøvd å fått det til å høres ut som om Taylor ikke hadde tid eller noe til å være med i Bayonetta 3 avslører skuespilleren selv noe helt annet på Twitter. I tre korte videoer forteller hun at Platinum tilbydde henne 4000 amerikanske dollar, altså omtrent 42500 kroner, for å være med i Bayonetta 3, noe hun mener er altfor lite. Spesielt med tanke på hvor mye de to første spillene har tjent. Derfor ber hun folk om å boikotte spillet slik at hun og andre skuespillere forhåpentligvis får bedre betalt i fremtiden.

Hva tenker du om saken?

Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...Loading next content